Yhtiö-, ja sopimusoikeutta asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille

Pamis

Isännöintitoimisto Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Haukiranta pyysi Haglexin perustajaa Laura Hagmania tekemään kiinteistöyhtiöiden sopimuksia Pamiksen hallinnoimille kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille. Nopeasti huomattiinkin, että hänen erityisosaaminen sopimusoikeudellisista asioista oli aivan omaa luokkaansa. Nopeudellaan, mutkattomalla toiminnallaan ja mukavalla persoonallaan hurmannut Laura teki asiakkaisiin lähtemättömän vaikutuksen. Ja niinpä kävi, että tänä päivänä Lauran perustama Haglex tuottaa useille Pamiksen asiakkaille niin yhtiöoikeudellisia, sopimusoikeudellisia kuin verokonsultoinninkin asiantuntijapalveluita.

Liiketoimintamuotoilua käytännössä

Kansainvälisiä tiedeleirejä tarjoava EduGems Oy yhdistää toiminnassaan korkeatasoisen suomalaisen opetuksen, puhtaan luonnon ja liikunnan. Yrityksessä on lähdetty rohkeasti rakentamaan uutta liiketoimintaa huomioiden juridiset asiat ja palveluiden kehittäminen asiakaskokemus edellä.

Lue lisää

Lakimiespalvelut yritysjärjestelyihin

Digitaalisia palveluita suunnitteleva ja toteuttava pk-yritys Metosin Oy elää jatkuvasti uuden keksimisen ja kiinnostavan tekemisen äärellä.

Lue lisää

Taloushallintopalveluita muutostilanteisiin

Kokonaisvaltaisiin infra-alan palveluihin keskittynyt Terrawise Oy laajeni Helsingistä Tampereelle, ja muutosvaiheessa tarvittiin nopeasti taloushallintopalveluja Tampereelle. Terrawisen toimitusjohtaja Juha Saapunki otti yhteyttä Miaan, jonka tiesi työskentelevän taloushallinnollisten asioiden parissa Haglexilla.

Lue lisää

Kirjanpitopalvelut yrityksille

Tampereen ydinkeskustassa, aivan Keskustorin laidalla sijaitsee suomalaisiin naistenvaatemerkkeihin keskittynyt vaateliike Seele. Seeleä pyörittää yrittäjä Taru Heinänen, jonka päivät täyttyvät tehokkaasti työn, perhe-elämän ja harrastusten parissa.

Lue lisää
Tietosuojaseloste