Ihmiset

Me olemme Haglex

Laura Hagman

Liikejuridiikasta ja kiinteistöjuridiikasta syttyvä supernainen Laura saa energiaa työhönsä nähdessään oman tekemisen merkityksen. Parhaat kiksit tulevat hyvästä asiakaspalautteesta. Asiakas on Lauralle aina se ykkönen ja työt hoidetaan kuntoon paikasta riippumatta. Monipuolinen liikunta on Lauralle henkireikä. Onhan perheen autotallikin muutettu jumppasaliksi ja töihin matkustetaan kickbikella.

partner, lakimies, OTM 050 3426 304 laura.hagman (at) haglex.fi  

Mia Kuitunen

Mia on todellinen työelämän kameleontti ja asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Mian asenne on mutkaton ja aurinkoinen, jossa heijastuu monipuolinen kokemus työelämästä – ja elämästä yleensä! Mia vastaa yrityksemme catering-palveluista, jotka ovat osoittautuneet kuuluvan huippuluokkaan. Mia reissaa mielellään saarivaltioon shoppailemaan ja täydentää aina tilaisuuden tullen kynttilänjalkakokoelmaansa.

partner, talousasiantuntija 050 4356 462 mia.kuitunen (at) haglex.fi

Jarmo Hagman

Sopimusoikeudellisten koukeroiden selvittely ja kääntäminen selkokielelle on Jarmon mielipuuhaa töissä. Jarmon vahvuus onkin toimivien ratkaisujen löytäminen monimutkaisiin ongelmiin. Vapaa-ajalla Jarmon löytää auton ratista kuskailemassa lapsia harrastuksiin tai kuntosalilta. Vanha painonnostaja taipuu tarvittaessa tempauskyykkyyn vaikka nykyään keskittyykin lähinnä kuntoiluun.

partner, lakimies, OTK, VT 040 5422 201 jarmo.hagman (at) haglex.fi

Mira Vähänen

Aamuvirkku Mira huolehtii siitä, ettei työkavereiden tarvitse tulla aamulla pimeään ja tyhjään toimistoon. Taloushallinnon rautainen ammattilainen, jonka työnjälki on vertaansa vailla. Osaaminen, tehokkuus ja laadukkuus ovat tämän tekijän vahvuuksia. Mira nauttii matkustamisesta mukavalla kaveriporukalla lämpöä etsimään. Ja pitäähän jokaisesta työyhteisöstä Tampereella löytyä sinioranssia joukkuetta kannattava fani.

taloushallinnon asiantuntija 050 5335 246 mira.vahanen (at) haglex.fi

Anette Virtanen

Työyhteisömme nauravainen ilopilleri, joka ei aikaile tarttua asiakastöihin. Anette on huippuunsa viritetty taloushallinnon ammattilainen, jonka auttavaisuus on pistetty merkille niin asiakkaiden kuin työtovereiden keskuudessa. Tarkkaakin tarkempi Anette on ottanut tehtäväkseen Hämeenpuiston konttorimme köökin järjestyksen ylläpidon.  Vapaa-ajalla Anette kantaa tamperelaisittain vihreäkeltaista kissakaulahuivia.

taloushallinnon asiantuntija 040 5151 756 anette.virtanen (at) haglex.fi

Juho Lehtimäki

Opintojensa loppusuoralla oleva Juho tekee lukukausien aikana pääsääntöisesti töitä etäpisteeltä. Kesäisin ja loma-aikoina Juho tavataan toimistolta, jolloin Caesar-salaatti on kovassa huudossa. Tämä erityisesti sopimusoikeudesta kiinnostunut lakimiehen alku on avustanut (ansiokkaasti) partnereitamme mm. kiinteistö- ja yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa.  Vapaa-aika Juholla kuluu golfkenttiä kierrellen.

lakimiesharjoittelija, oik. yo juho.lehtimaki (at) haglex.fi

Miia Saarinen

Miia on ”can-do”-asenteella asioihin tarttuva nuori, johon erityisesti yhteisö- ja vero-oikeus sekä kiinteistöjuridiikka ovat iskeneet kipinän. Vapaa-ajalla erityinen mielenkiinnon kohde on urheilu, jonka saralla Miiaan iskevät erityisesti kaikki korkeasykkeiset lajit penkkiurheilua kuitenkaan unohtamatta. Sen minkä Miia tekee, tekee hän satalasissa; periksi ei anna. Miiasta on kuoriutunut apuvoimia myös yrityksemme catering-osastolle.

lakimiesharjoittelija, oik. yo miia.saarinen (at) haglex.fi
Tietosuojaseloste