Ihmiset

Me olemme Haglex

Laura Hagman

Liikejuridiikasta ja kiinteistöjuridiikasta syttyvä supernainen Laura saa energiaa työhönsä nähdessään oman tekemisen merkityksen. Parhaat kiksit tulevat hyvästä asiakaspalautteesta. Asiakas on Lauralle aina se ykkönen ja työt hoidetaan kuntoon paikasta riippumatta. Monipuolinen liikunta on Lauralle henkireikä. Onhan perheen autotallikin muutettu jumppasaliksi ja töihin matkustetaan kickbikella.

partner, lakimies, OTM 050 3426 304 laura.hagman (at) haglex.fi  

Mia Kuitunen

Mia on todellinen työelämän kameleontti ja asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Mian asenne on mutkaton ja aurinkoinen, jossa heijastuu monipuolinen kokemus työelämästä – ja elämästä yleensä! Mia vastaa yrityksemme catering-palveluista, jotka ovat osoittautuneet kuuluvan huippuluokkaan. Mia reissaa mielellään saarivaltioon shoppailemaan ja täydentää aina tilaisuuden tullen kynttilänjalkakokoelmaansa.

partner, talousasiantuntija 050 4356 462 mia.kuitunen (at) haglex.fi

Jarmo Hagman

Sopimusoikeudellisten koukeroiden selvittely ja kääntäminen selkokielelle on Jarmon mielipuuhaa töissä. Jarmon vahvuus onkin toimivien ratkaisujen löytäminen monimutkaisiin ongelmiin. Vapaa-ajalla Jarmon löytää auton ratista kuskailemassa lapsia harrastuksiin tai kuntosalilta. Vanha painonnostaja taipuu tarvittaessa tempauskyykkyyn vaikka nykyään keskittyykin lähinnä kuntoiluun.

partner, lakimies, OTK, VT 040 5422 201 jarmo.hagman (at) haglex.fi

Linnea Airas

Linnea on Helsingin, Espoon ja Turun kautta Tampereelle päätynyt tuleva liikejuridiikan ammattilainen. Linnean juridinen kiinnostus suuntautuu yhtiö- ja vero-oikeuteen. Tasapainoa aikataulutettuun työhön Linnea saa reppureissatessaan ympäri Eurooppaa tai Aasiaa, useimmiten yksin ja ilman varsinaista suunnitelmaa. Erityisenä intohimona Linnealla on rikosdokumenttien ja tosi-tv-ohjelmien katsominen sekä ruokajuhlien järjestäminen ystäville.

lakimies, OTM 050 3112 297 linnea.airas (at) haglex.fi

Mira Vähänen

Aamuvirkku Mira huolehtii siitä, ettei työkavereiden tarvitse tulla aamulla pimeään ja tyhjään toimistoon. Taloushallinnon rautainen ammattilainen, jonka työnjälki on vertaansa vailla. Osaaminen, tehokkuus ja laadukkuus ovat tämän tekijän vahvuuksia. Mira nauttii matkustamisesta mukavalla kaveriporukalla lämpöä etsimään. Ja pitäähän jokaisesta työyhteisöstä Tampereella löytyä sinioranssia joukkuetta kannattava fani.

taloushallinnon asiantuntija 050 5335 246 mira.vahanen (at) haglex.fi

Anette Virtanen

Työyhteisömme nauravainen ilopilleri, joka ei aikaile tarttua asiakastöihin. Anette on huippuunsa viritetty taloushallinnon ammattilainen, jonka auttavaisuus on pistetty merkille niin asiakkaiden kuin työtovereiden keskuudessa. Tarkkaakin tarkempi Anette on ottanut tehtäväkseen Satakunnankadun konttorimme köökin järjestyksen ylläpidon.  Vapaa-ajalla Anette kantaa tamperelaisittain vihreäkeltaista kissakaulahuivia.

taloushallinnon asiantuntija 040 5151 756 anette.virtanen (at) haglex.fi

Katariina Laine

Katariina on palkka- ja taloushallinnon ammattilainen, joka kehittää mielellään niin omia kuin asiakkaankin taloushallinnon prosesseja. Palkkahallinnon kiemuraisimmat kysymykset löytävät usein tiensä Katariinan pöydälle ja ratkeavat yhdessä pohtien alta aikayksikön. Osaamisen lisäksi vahvuudeksi voidaan lukea ainakin huumorin- ja rytmitajun. Vapaa-ajallaan tanssia harrastava Katariina on yllytettävissä laulamaan suomipoppia karaokessa.

taloushallinnon asiantuntija 050 5138 202 katariina.laine (at) haglex.fi

Lotta Salo

Lotta on toimistomme jääurheilutiimin keltavihreä vahvistus. Taloushallinnon ammattilaisena Lotta hoitaa erityisen mielellään asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asioita. Työntekijänä Lotta on huumorintajuinen ja tarkka erityisesti lukujen kanssa. Lisäksi Lotta on ottanut vastuulleen työkavereiden liikuttamisen taukojumppien merkeissä. Vapaa-ajalla Lotta urheilee monipuolisesti ja matkustelee tilanteen niin salliessa.

taloushallinnon asiantuntija 050 3376 675 lotta.salo (at) haglex.fi

Maria Ahveninen

Maria on kovan luokan palkkahallinnon osaaja, joka haluaa kehittyä taloushallinnon kokonaisvaltaiseksi ammattilaiseksi. Asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla ja positiivinen palaute tuovat Marialle hymyn päivään. Luonteeltaan Maria on iloinen työkaveri, joka tarttuu rohkeasti uusiin haasteisiin. Vapaa-ajalla Maria viettää aikaa perheen ja koiran kanssa touhutessa sekä kesäisin veden äärellä veneilyn merkeissä.

taloushallinnon asiantuntija 050 5504 320 maria.ahveninen (at) haglex.fi

Osa-aikaiset asiantuntijat ja harjoittelijat

Lakimiesharjoittelija, oik. yo Veera Ojanen Harjoittelija Henna Heiskari
Tietosuojaseloste