Liiketoimintamuotoilulla kilpailuetua

Uusi palvelumme yhdistää ainutlaatuisella tavalla liiketoimintamuotoilun sekä laki- ja talousasiantuntemuksen

Mihin kysymyksiin etsit vastausta omassa liiketoiminnassasi? Haluatko olla ensimmäisten joukossa kokeilemassa uutta palveluamme? Keskustellaan tarpeistasi ja mietitään niihin sopivin ratkaisu!

Asiakkainamme on yli 100 eri kokoista yritystä start-upista suuryrityksiin monilta eri toimialoilta aina ICT-yrityksistä rakennuspalveluihin ja kuluttajakauppaan. Toimialasta riippumatta asiakkaitamme yhdistävä tekijä on halu kasvaa ja kehittyä. Tuemme asiakkaitamme tässä tavoitteessa, sillä asiakkaidemme menestys on myös oman menestyksemme salaisuus.

Olemme koonneet yhteen asiantuntemuksen, joka kokemuksemme mukaan mahdollistaa menestyvän liiketoiminnan. Yhdistämällä laki- ja talousasiantuntemusta liiketoimintamuotoiluun voimme tarjota täysin uudenlaisia ja ainutlaatuisia palveluja. Tuotamme asiantuntemuksestamme asiakkaidemme tarpeisiin kulloinkin sopivan kombinaation.

Uuden liiketoiminnan kehittämisen ja liiketoimintamuotoilun palvelun avulla haluamme tukea asiakkaitamme ymmärtämään toimintaympäristössään tapahtuvia kuluttajien käyttäytymiseen, markkinoihin, teknologiaan ja lainsäädäntöön liittyviä muutoksia ja muuntamaan ymmärryksen uusiksi palveluiksi tai jopa täysin uudenlaiseksi liiketoiminnaksi. Strategisia valintoja on pystyttävä tekemään yhä nopeammin ja sen vuoksi liiketoimintamuotoilun ketterät, kokeilevat sekä asiakkaita ja erilaisia sidosryhmiä osallistavat menetelmät ovat tehokas tapa liiketoiminnan kehittämiseen.

Yhtäkään yritystä ei ole ilman asiakkaita, eikä myöskään ilman työntekijöitä. Teknologia mahdollistaa monia asioita, mutta sekä yrityksen työntekijät että palvelun loppukäyttäjät ovat lähes aina ihmisiä. Asiakas- ja työntekijäkokemus ovatkin nousseet yritysten merkittäväksi kilpailutekijäksi. Lisäksi erilaisten verkostojen, kumppanuuksien ja sidosryhmien merkitys on kasvanut niin paljon, että voitaisiin kenties puhua myös sidosryhmäkokemuksesta. Palvelu- ja liiketoimintamuotoilu ovat nousseet keinoiksi liiketoiminnan kehittämiseen, koska ne tarjoavat välineitä ymmärtää mm. ihmisen tarpeita, arvoja, tunteita ja käyttäytymistä sekä auttavat nostamaan asiakaslähtöisyyden yrityksen strategiseksi kilpailueduksi.

Yhdistämme palvelu- ja liiketoimintamuotoiluun oikea-aikaista ja tehokasta oikeudellista ja taloudellista analyysiä tarpeen mukaan. Kevään aikana voit lukea lisää siitä, mitä liiketoimintamuotoilija on saanut aikaan yhdessä lakimiesten ja talousammattilaisten kanssa.

Kirjoittanut: Laura Humppi

Lakimiesharjoittelijana Haglexilla

Oikeustieteen perusteet opitaan kirjoista, mutta arkipäivä konkreettisine oikeudellisine ongelmineen opettaa kuinka juridiikkaa käytännössä tehdään.

Lue lisää

Asiakaskokemus liiketoiminnan menestystekijänä

Toteutimme keväällä 2019 Forest Foodyn digitaalisen markkinapaikan asiakaskokemuksen kehittämisprojektin. Miten asiakaskokemuksesta voidaan kehittää liiketoiminnan menestystekijä?

Lue lisää

Uusi liikesalaisuuslaki

Kuinka liikesalaisuudet ovat huomioitu yrityksesi riskienhallinnassa? Mitkä tiedot ovat yrityksesi liikesalaisuuksia? Mitä suojakeinoja yrityksessä toteutetaan niiden suojaamiseksi ja mihin niiden suoja ulottuu?

Lue lisää

GDPR:n voimaantulosta jo kaksi kuukautta

Uudesta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen velvoitteiden voimaantulosta on kulunut nyt kaksi kuukautta. Mitä kokemuksia meille on kertynyt? Mitä asiakkaiden kommentteja olemme saaneet kuulla?

Lue lisää

Työharjoittelussa Haglexilla

Haglex on monipuolinen työharjoittelupaikka. Kiinnostaako työharjoittelu kehittävässä ja kannustavassa työssä täällä Haglexilla? Minua taloushallinnon opiskelijana kiinnosti ja päätin ottaa yhteyttä taloushallinnon harjoitteluani varten.

Lue lisää

EU ja yleinen tietosuoja-asetus

Tiesithän että EU:n yleinen tietosuoja-asetus koskee myös yritystänne? EU:n yleistä tietosuoja-asetusta et voi ohittaa, jos esimerkiksi yrityksellänne on työntekijöitä tai kuluttaja-asiakkaita.

Lue lisää
Tietosuojaseloste