Kirjanpitopalvelut yrityksille

Seele

Tampereen ydinkeskustassa, aivan Keskustorin laidalla sijaitsee suomalaisiin naistenvaatemerkkeihin keskittynyt vaateliike Seele. Seeleä pyörittää yrittäjä Taru Heinänen, jonka päivät täyttyvät tehokkaasti työn, perhe-elämän ja harrastusten parissa. Taru on kiireistä huolimatta halunnut pitää kiinni siitä, että hän on iltaisin läsnä lastensa kanssa, joten työkone on auennut vasta lasten mentyä nukkumaan. Aiemmin taloushallinnon paperitöiden sekä laskujen parissa kuluikin helposti 2–3 tuntia – myöhään yöhön saakka.

Kuluttavan työtaakan ja -tahdin myötä Taru päätti ulkoistaa yrityksen kirjanpidon suositusten siivittämänä Haglexille. Heti alusta alkaen yhteistyö tuntui ennemminkin kumppanuudelta, ja pienimmiltäkin tuntuvista asioista oli helppo ottaa Haglexiin yhteyttä. Siellä ymmärretään yrittäjän elämää ja Taru kokeekin, että Haglexilla ollaan aidosti yrittäjän asialla – yöllä lähetettyyn viestiin on usein vastattu jo aamulla. Haglex on Tarulle kumppanuutta: sen palveluiden ansiosta hänen yöunensa ja elämänlaatunsa paranivat kertaheitolla!

Liiketoimintamuotoilua käytännössä

Kansainvälisiä tiedeleirejä tarjoava EduGems Oy yhdistää toiminnassaan korkeatasoisen suomalaisen opetuksen, puhtaan luonnon ja liikunnan. Yrityksessä on lähdetty rohkeasti rakentamaan uutta liiketoimintaa huomioiden juridiset asiat ja palveluiden kehittäminen asiakaskokemus edellä.

Lue lisää

Lakimiespalvelut yritysjärjestelyihin

Digitaalisia palveluita suunnitteleva ja toteuttava pk-yritys Metosin Oy elää jatkuvasti uuden keksimisen ja kiinnostavan tekemisen äärellä.

Lue lisää

Yhtiö-, ja sopimusoikeutta asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille

Isännöintitoimisto Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Haukiranta pyysi Haglexin perustajaa Laura Hagmania tekemään kiinteistöyhtiöiden sopimuksia Pamiksen hallinnoimille kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Lue lisää

Taloushallintopalveluita muutostilanteisiin

Kokonaisvaltaisiin infra-alan palveluihin keskittynyt Terrawise Oy laajeni Helsingistä Tampereelle, ja muutosvaiheessa tarvittiin nopeasti taloushallintopalveluja Tampereelle. Terrawisen toimitusjohtaja Juha Saapunki otti yhteyttä Miaan, jonka tiesi työskentelevän taloushallinnollisten asioiden parissa Haglexilla.

Lue lisää
Tietosuojaseloste